Jezikovni tečaji

V našem jezikovnem centru nudimo jezikovne tečaje za otroke, dijake, odrasle ter podjetja.

Jezikovni tečaji za otroke in dijake

Tečaji so na voljo v štirih jezikih:

  • Angleščina
  • Nemščina
  • Španščina
  • Ruščina

V jezikovnem centru Ami Lingua poteka učenje jezikov drugače kot v šoli, in sicer tako, da si ves čas aktiven in da ves čas govoriš v tujem jeziku. Skupine so majhne, nikoli več kot osem udeležencev.

  • Jezikovni tečaji za otroke in dijake
  • Jezikovni tečaji za otroke in dijake
  • Jezikovni tečaji za otroke in dijake
  • Jezikovni tečaji za otroke in dijake

V našem centru znamo na podlagi dolgoletnih izkušenj s poučevanjem pripraviti zanimiv, zabaven in poučen pouk. Naš cilj je, da izboljšaš ocene pri tujem jeziku, da spoznaš kulturo jezika, ki se ga učiš, da se znajdeš v vsakdanjih življenjskih situacijah, da se znebiš nelagodja in sramu pred govorjenjem v tujem jeziku, da si enostavno rečeš:.

  • Srečen sem, ker se znam brez sramu sporazumevati v tujem jeziku ;)

Naši otroci bodo vsekakor morali biti vešči v znanju tujih jezikov, saj se zavedamo, da materni jezik govori samo dva milijona ljudi in gotovo se bodo nekateri šolali ali iskali zaposlitev kasneje v tujini. Pri naših jezikovnih tečajih gre za poučevanje angleščine in nemščine med 3. in 14. letom starosti.
Tečaji za otroke so zastavljeni po načelu TREH STOPENJ.

Glede na raven znanja učence razporedimo v eno od treh stopenj: začetno, nadaljevalno ali napredno (raven znanja učenca preverimo pred začetkom tečaja).

Jezikovni tečaji za otroke in dijake

Na vseh stopnjah tujih jezikov učitelji z uporabo in ponavljanjem predstavijo običajne izraze, besedišče, intonacijo, slovnico ter izgovarjavo izbranega jezika. Učne ure so dopolnjene z dodatnim besediščem, interaktivnimi igrami, besedili, pesmimi in ročnimi spretnostmi ter dejavnostmi, v katerih bo vaš otrok zagotovo užival!

Spodbujamo zgodnje učenje jezikov. Otroci so zelo dojemljivi za zgodnje učenje jezikov in najboljši čas za učenje le-teh je med 2. in 5. letom starosti. Naš temeljni cilj je, da otroci postanejo sposobni in zagreti učenci, a popolnoma nevede, saj bodo to počeli skozi igro. Vaš otrok bo pridobival pomembne spretnosti za učenje – ne le sposobnost sedenja in poslušanja – izvajali bomo CLIL metodo. Tuj jezik bodo spoznavali skozi pesmice, risanke, gibalno aktivnost ter ustvarjanje. Izpostaviti je treba, da tukaj ne gre za učenje jezika v celih povedih, temveč po delih, kar kasneje vodi v celotno razumevanje in rabo jezika.

  • Kolikor jezikov znaš, toliko veljaš.

Vas zanima več o tečajih - izpolnite spodnji obrazec

Angleščina
Nemščina
Španščina
01.10. - Portorož
01.10. - Novo mesto (center Ami Lingua)
15.10. - Novo mesto (center Ami Lingua)
22.10. - Celje
22.10. - Novo mesto (center Ami Lingua)
29.10. - Murska Sobota
29.10. - Novo mesto (center Ami Lingua)
19.11. - Bled
19.11. - Novo mesto (center Ami Lingua)
26.11. - Maribor
26.11. - Novo mesto (center Ami Lingua)
01.06. - Ljubljana
04.06. - Portorož
12.07. - Nova Gorica
13.07. - Ajdovščina
04.08. - Celje
06.08. - Mozirje
01.03. - Ljubljana
02.03. - Logatec
04.03. - Kranj
06.03. - Kamnik
01.04. - Ptuj
04.04. - Krško
08.04. - Celje